Wij konden in 2000 onze droom waarmaken door een gevestigde motorzaak (sinds 1980 in Weelde-Ravels!) over te nemen. Mario werkte daar als technieker en deed zo de nodige werkervaring op in de motorbranche.

Klantvriendelijkheid en service zijn voor ons de belangrijkste kernwoorden. Bij MotorWeelde mag je dus steevast op een warm en hartelijk onthaal rekenen. Ook stipte afspraken vinden wij erg belangrijk, want niemand wil zijn motor té lang missen. Je motor 's avonds binnenbrengen voor onderhoud, wil dan ook zeggen dat je hem de dag erna kan komen ophalen (wel op voorhand even telefonisch een afspraak maken natuurlijk!). Voor de klanten die op ettelijke kilometers van MotorWeelde wonen, is er trouwens ook een vervangmotor beschikbaar!

Het leveringsgamma

MotorWeelde is officieel dealer van Yamaha.
Heb je nog geen idee welke motor je juist wil? Dan kan je rekenen op het deskundige advies van Mario of Els. Wij zoeken graag mee naar jouw ideale motor. Heb je hem gevonden, maar wil je toch écht zeker zijn? Dan kan je steeds testrijden na afspraak...

Wij hebben ook een aanbod tweedehands motoren. Voor aan- en/of verkoop van een gebruikte motor kan je ook bij ons langskomen.

Ook voor kledij, banden, accessoires & vervangonderdelen kan je bij MotorWeelde terecht. Zo zijn er +/- 200 banden in voorraad en is er een ruime collectie helmen, lederen pakken, (waterdichte) textiel kledij, bagagekoffers, enz... Neem zeker een kijkje in de desbretreffende rubrieken op onze website om te ontdeken wat wij allemaal kunnen bieden.

Wat een speciale vermelding waard is: MotorWeelde is het ENIGE Brembo Service Center in België.

Wij wensen je een goed bezoek aan onze website.

Mario & Els

Beste Klanten ,

Naar jaarlijkse gewoonte houden we onze opendeurdag op 5 & 6 April . Het is ietsjes later dan normaal maar we hopen dat de weergoden het beter met ons menen dit jaar, zodat we onze klanten letterlijk met het zonnetje in huis kunnen ontvangen.

Ook dit jaar zijn er mooie promoties op de spidi kledij en de helmen . Een goed idee om een centje uit te sparen . Wel tot -30% op sommige producten.

Wij willen onze klanten alsook bedanken omdat we in 2014 alweer de Titel hebben gekregen van de enige echte 5 sterren Yamaha zaak van de kempen , en dat krijg je niet zomaar. Bij Motorweelde staat een gedreven team altijd voor u klaar met een Topmekanieker in huis die met hart en ziel aan u motor sleutelt , zoals het zijn eigen motor zou zijn :o)

Vandaar kom een Glaasje drinken en een hapje eten op deze dagen als dank dat u bij ons klant bent.

Al de nieuwe Yamaha modellen 2014 staan in de showroom .En dat zijn er héél wat.
Indien u in een van de motors interesse moest hebben en u wil ze eens testrijden dan kunnen wij u dat aanbieden het weekend van 12 & 13 April.

Onder andere de Nieuwe Yamaha Ténéré 1200AE , MT09 , MT07 zitten in ons testpark.
Met een leuk uitgestippelde route kan u kennis maken met een van deze motoren.

Nog een leuke mededeling : Onze Motorweelde toerringgroep gaat ook terug van start . Zowel voor beginners als gevorderden . Alle klanten die samen een toerke willen doen dat kan , u kan een kijkje nemen op de Facebook groep of op de Website.
https://www.facebook.com/groups/612544528785747/
http://motorweeldetouringagende.blogspot.be

Wij Mario & Els en het Motorweelde team hopen u graag te mogen verwelkomen op een van onze Aktiviteiten.

Beste klanten ,

Vanaf Donderdag 16 Januari gaat het motorsalon alweer van start in Brussel.

Mario zal aanwezig zijn op de Yamaha Stand van 16 tot 26 Januari.
Yamaha heeft dit jaar heel wat nieuwe modellen , neem gerust een kijkje op de website van Yamaha (Als u links op de link Motoren Yamaha klikt komt u op de site).Vraag gerust naar Mario aan de Yamaha stand moest u hem daar niet zien rondlopen,dan bellen ze hem op en komt hij u zeker tegemoet.

Wij hebben in onze showroom ook al heel wat nieuwe modellen 2014 tentoon staan , voor wie de drukte niet wil overbruggen kom gerust bij ons in de winkel een kijkje nemen.

Er zijn natuurlijk ook veel Promo's op de overjaarse modellen en mooie condities op Financieringen voor motors en scooters.
Vraag ernaar wij helpen u er graag mee verder.

Tot hoors of ziens , altijd welkom

Mario en Els

Beste Klanten,

Via deze weg willen wij al onze klanten bedanken voor een mega Tof motorjaar 2013.
We sluiten deze af en zijn op weg naar 2014.Maar eerst wensen we jullie alvast prettige feesten en een goed begin .Wij hebben er alvast zin in!

Mario & Els & Romytje

Beste Klanten,

Via deze weg willen wij al onze klanten bedanken voor een mega tof motorjaar 2013.We sluiten deze bijna af en zijn op weg naar 2014.Maar eerst wensen we jullie alvast prettige Feesten en een goed begin.Wij hebben er alvast zin in!

Mario & Els

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?