Wie veilig met de motor wil rijden, heeft natuurlijk de juiste kledij nodig. Bescherming tegen weer en wind, verhoogde zichtbaarheid, comfort, valbescherming, ... zijn belangrijke factoren. Voor elk type rijder en elk type weer is er aangepaste kledij.
Vergeet daarbij ook niet dat ook je motorkledij (horende bij een motor of motorscooter vanaf 125cc) 100% aftrekbaar is van de belastingen indien je jouw motor gebruikt voor woon-werk verkeer. Vraag ons gerust meer informatie.

Hieronder een merkgebonden overzicht van het gamma dat wij je aanbieden. Let wel op, we tonen hier maar een heel beperkte greep uit het gamma van onze leveranciers. Wil je de complete cataloog bekijken, technische gegevens over een specifieke jas of laarzen bekijken, of kies je eerder modebewust? Het kan allemaal. Raadpleeg daarvoor telkens de desbetreffende merkenwebsite en je kan er de online cataloog van dat merk uitgebreid bekijken.

Van de hieronder genoemde merken hebben wij de meeste producten in verschillende maten op voorraad. Indien niet (meer) vroorradig, dan bestellen wij het vrijblijvend voor jou zodat je het gewenste model in de juiste maat kan passen. Want goed zitten motorkledij is belangrijk.

Ook vrouwenkledij vergeten wij niet !

Online Catologen

 

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?