Wij konden in 2000 onze droom waarmaken door een gevestigde motorzaak (sinds 1980 in Weelde-Ravels!) over te nemen. Mario werkte daar als technieker en deed zo de nodige werkervaring op in de motorbranche.

Klantvriendelijkheid en service zijn voor ons de belangrijkste kernwoorden. Bij MotorWeelde mag je dus steevast op een warm en hartelijk onthaal rekenen. Ook stipte afspraken vinden wij erg belangrijk, want niemand wil zijn motor té lang missen. Je motor 's avonds binnenbrengen voor onderhoud, wil dan ook zeggen dat je hem de dag erna kan komen ophalen (wel op voorhand even telefonisch een afspraak maken natuurlijk!). Voor de klanten die op ettelijke kilometers van MotorWeelde wonen, is er trouwens ook een vervangmotor beschikbaar!

 

Het leveringsgamma

MotorWeelde is officieel dealer van Yamaha.
Heb je nog geen idee welke motor je juist wil? Dan kan je rekenen op het deskundige advies van Mario of Els. Wij zoeken graag mee naar jouw ideale motor. Heb je hem gevonden, maar wil je toch écht zeker zijn? Dan kan je steeds testrijden na afspraak...

Wij hebben ook een aanbod tweedehands motoren. Voor aan- en/of verkoop van een gebruikte motor kan je ook bij ons langskomen.

Ook voor kledij, banden, accessoires & vervangonderdelen kan je bij MotorWeelde terecht. Zo zijn er +/- 200 banden in voorraad en is er een ruime collectie helmen, lederen pakken, (waterdichte) textiel kledij, bagagekoffers, enz... Neem zeker een kijkje in de desbretreffende rubrieken op onze website om te ontdeken wat wij allemaal kunnen bieden.

Wat een speciale vermelding waard is: MotorWeelde is het ENIGE Brembo Service Center in België.

Wij wensen je een goed bezoek aan onze website.

Mario & Els

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?