Originele stukken

Wij kunnen natuurlijk alle originele onderdelen van Yamaha leveren. Sommige speciale stukken zijn op bestelling, andere onderdelen hebben we op stock liggen.

Onderdelen van andere merken

Naast originele wisselstukken kunnen wij van verschillende gespecialiseerde merken stukken aanbieden. We denken hierbij aan ondermeer kettingsets van DC AFAM of van DID, uitlaten van Akrapovic, Leovince of Yoshimura, diverse soorten veringen van WP Suspension, remblokken van Carbon Lorraine, en nog veel meer.

Uitlaten

Hieronder vindt u links naar de catalogen van diverse topmerken. Bekijk de websites voor alle technische gegevens, specifieke uitleg en voorbeeldfoto's.

 

Vering

Bekijk de website van WP Suspensions voor alle technische gegevens, specifieke uitleg en voorbeeldfoto's.

Remmen

Bekijk de Brembo website voor alle technische gegevens, specifieke uitleg en voorbeeldfoto's.

Brembo Service Center

Als je denkt aan de perfecte remmen, dan denk je aan Brembo. Mario volgt regelmatig opleiding bij Brembo in Italië om perfect op de hoogte te zijn van de laatste technieken en innovaties, maar ook om te mogen werken aan Brembo remsystemen. Je zou toch niet willen dat er iets mis is met je remsysteem? Laat daarom je adviseren door ons bij de aankoop van Brembo materiaal, en wij installeren het voor jou zodat je kan remmen als een prof !
Motorweelde is het enige officiële Brembo Service Center van België ! De enige die aan Brembo mag werken, en u de beste prijzen en service kan bieden.

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?