Service is voor ons enorm belangrijk. Wij willen tevreden klanten, klanten die graag naar ons terugkomen en daarom bieden wij - in onze ogen - een perfecte service. Een aantal zaken waar wij aan denken als we zeggen dat service belangrijk is, die vind je hieronder.

Onderhoud van uw motor

Je hebt een motor (nieuw of tweedehands) en wil natuurlijk dat deze steeds prima in orde is, dat je probleemloos kan rijden of je nu een kilometervreter bent of bij zonnig weer af en toe een korte rit doet. Jouw motor heeft regelmatig onderhoud nodig, en moet technisch gezien in orde zijn. Hiervoor kan je op ons rekenen! Wij doen het regelmatig onderhoud van je motor, zetten de motor in orde voor de winterstop en zorgen dat de motor in orde staat om veilig en zonder problemen te kunnen rijden.

Kiezen van kledij, helmen en accessoires

Je wil veilig op de weg met de nodige uitrusting: jas, broek, laarzen, helm, handschoen, enzomeer. Maar wat past er bij jouw behoeften en budget? Je krijgt van ons de nodige raad. Wij adviseren u en helpen u bij uw keuze zodat u met een prima passende uitrusting de deur uit gaat, of dat nu een eendelig leren racepak is of een tweedelig pak uit water- en winddicht textiel om u tegen alle weersomstandigheden te beschermen.

Aankoop van een nieuwe motor

MotorWeelde is officiëel dealer van Yamaha.

Heb je nog geen idee welke motor je juist wil? Dan kan je rekenen op het deskundige advies van Mario of Els. Wij zoeken graag mee naar jouw ideale motor. Heb je hem gevonden, maar wil je toch écht zeker zijn? Dan kan je steeds testrijden na afspraak...

Brembo Service Center

Als je denkt aan de perfecte remmen, dan denk je aan Brembo. Mario volgt regelmatig opleiding bij Brembo in Italië om perfect op de hoogte te zijn van de laatste technieken en innovaties, maar ook om te mogen werken aan Brembo remsystemen. Je zou toch niet willen dat er iets mis is met je remsysteem? Laat daarom je adviseren door ons bij de aankoop van Brembo materiaal, en wij installeren het voor jou zodat je kan remmen als een prof !
Motorweelde is het enige officiële Brembo Service Center van België ! De enige die aan Brembo mag werken, en u de beste prijzen en service kan bieden.

 

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?