Tourritten

Je houdt vooral van rondritten, van touring, van genieten om uit rijden te gaan in prachtige omgevingen en dit in groepsverband, je wil nieuwe mensen ontmoeten en je passie met hun delen ? Wel, dan kunnen we jou een reeks begeleide rondritten aanbevelen. Leer de mooie plekjes van je eigen streek en andere omgevingen kennen met de zorgvuldig uitgestippelde rondritten van MotorWeelde Touring.

In dit geval hebben we uitzonderlijk goed nieuws! MotorWeelde biedt namelijk de mogelijkheid om in groep uit rijden te gaan, en organiseren we maandelijks enkele uitgewerkte trips en ritten. Belangrijk is wel dat deelname zonder enige verplichting, lidgeld(en) of lidmaatschap is. Het betreft een service van Motorweelde naar de actieve rijder (ster), en is op deze manier tevens de ideale gelegenheid naar mensen toe die een individuele tocht van langere afstand niet zien zitten, minder ervaren rijders te laten proeven van langere ritten, de sfeer van rijden in groep te laten ervaren, en andere motards te ontmoeten.

MotorWeelde Touring

MotorWeelde Touring is onder geen enkele voorwaarde een MTC (Motor Touring Club) of MC (Motorclub). Uiteraard rijdt iedereen mee op eigen risico, en moeten er enkele voorafgesproken regels gerespecteerd worden voor een vertrek. Dit laatste om de groep of een individu niet in gevaar te brengen. Ritten en/of activiteiten worden gecoördineerd door een coördinator (gids).
Veiligheid en een rustig/defensief rijgedrag is een zeer belangrijk gegeven! Iedereen kan en mag deelnemen. Merk of type van motorvoertuig heeft geen belang. Ook minder ervaren rijders of rijdsters zijn van harte welkom!!! Toch leggen we de nadruk dat MotorWeelde Touring voornamelijk een service is met het oog naar het clienteel van MotorWeelde zelf.
Via de website http://motorweeldetouring.blogspot.com/ worden ritten omschreven, alsook vertrekuur en plaats van vertrek. Er zullen ook ritverslagen en foto's van gereden ritten en activiteiten online komen, wetenswaardig nieuws enz. Diegene niet beschikken over internet kunnen data en informatie van georganiseerde ritten en/of activiteiten ook terugvinden bij MotorWeelde zelf.

Vrouwen welkom

Wat we wel duidelijk wensen te onderstrepen is het feit dat MotorWeelde Touring absoluut geen mannen aangelegenheid is, we hopen dat ook tal van vrouwelijke motorrijdsters zullen deelnemen aan dit iniatief! Dit vinden we toch wel een heel belangrijk gegeven.

Praktisch

  • Deelname is geheel gratis en zonder verplichtingen of dergelijke.
  • Ritten worden steeds gecoördineerd door een coördinator (Gids)
  • Veiligheid is een zeer belangrijk aspect! Enige verplichting is het strikt respecteren van de regels rijden in groep en het volgen van voorafgaande gemaakte afspraken bij vertrek. Dit om de veiligheid van een groep of het individu niet in gedrang te brengen.
  • Er wordt steeds verzameld voor het vertrek op een voorafgesproken plaats, bijvoorbeeld de parking van MotorWeelde.

Hou het ondertussen veilig en graag tot ziens op een van onze trippen/activiteiten,

Team MotorWeelde Touring

Komende ritten

De agenda kan je terugvinden op http://motorweeldetouringagenda.blogspot.com/. De data op deze externe website zijn steeds de meest recente.

Alle ritten worden begeleid door Patje!
Tot dan!
MotorWeelde Touring team

Enkele algemene foto's

Foto's van de rit naar Zeeland in mei

Via de website http://motorweeldetouring.blogspot.com/ worden er telkens verslagen en foto's van de voorbije ritten geplaatst.

Contactgegevens

Motorweelde
Welvaartstraat 6
Industriezone
2381 Weelde

tel 014 65 60 39
info@motorweelde.be
www.motorweelde.be

Openingsuren

let op:
nieuwe openingsuren !!

ma gesloten  
di 9u - 12u 13u - 18u
woe 9u - 12u 13u - 18u
do 9u - 12u 13u - 18u
vr 9u - 12u 13u - 18u
za 9u - 16u  
zo gesloten  

 

Circuitrijden

zin om je motor beter te leren beheersen ... later te leren remmen ... en platter door de bocht te gaan?